Componente usi de garaj

Componentele ce alcatuiesc usile de garaj sectionale sunt de calitate superioara asigurand o functionare de lunga durata, sigura si silentioasa.

Toate elementele usilor de garaj sectionale (sine, balamale, arcuri etc) sunt din otel galvanizat.

Calitatea otelului folosit la realizarea arcurilor de torsiune corespunde: DIN 17223, C.

Calitatea arcurilor produse de societatea MANOLLY vopsite este asigurata printr-un procedeu tehnologic de inalta precizie si prin controlul calitativ al procesului de productie. Tratamentul la suprafata al arcurilor este procedeul prin care arcul, izolat intr-o incapere, este „bombardat” cu mii de particule rotunde care sableaza suprafata arcului la o viteza de 300 km/ora. Prin acest procedeu, pe langa cresterea consistenta a calitatii arcurilor, se obtine si un aspect estetic deosebit ce este apreciat de catre utilizatorul final. Prin vopsire se protejeaza arcurile impotriva coroziunii si ofera astfel un plus de calitate produsului final. Acest procedeu de productie creat special pentru arcurile de torsiune creste durata de viata a acestora cu peste 40%!!!

Usile de garaj sectionale sunt dotate standard cu sistem de protectie contra ruperii arcului, ce impiedica prabusirea usii de garaj in cazul ruperii accidentale a arcului.

Desen tehnic sistem de protectie contra ruperii arcului pentru usi de garaj sectionale

Sinele verticale pentru usi de garaj sectionale sunt inchise pe lateral de sus pana jos, impiedicand prinderea accidentala din lateral.

Desen tehnic sine verticale pentru usi de garaj sectionale

Cablul pentru usi de garaj sectionale este situat pe interior intre sina si paneluri, reducand riscul accidentelor.

Incepand cu luna decembrie 2010 introducem in oferta noastra standard, pentru usile sectionale rezidentiale cu montajul arcului in fata, suportul de rola inferior cu reglaj pentru cablu.

Aceasta noua imbunatatire va duce la reducerea timpului de montaj crescand astfel eficienta echipelor de montaj, cat si la o mai buna functionare a usii de garaj sectionale.

Pentru informatii cu privire la suportul de rola inferior cu reglaj pentru cablu ce intra in alcatuirea usilor de garaj sectionale va rugam sa ne contactati.

Usile de garaj sunt prevazute cu profil C care consolideaza si rigidizeaza sinele orizontale.

Desen tehnic profil C pentru usi de garaj sectionale

Rolele de culisare pentru usi de garaj sectionale sunt din otel galvanizat fiind prevazute cu rulmenti asigurand usii de garaj o functionare precisa si silentioasa.

Desen tehnic rola pentru usi de garaj sectionale

Articole similare