Usa pietonala cu prag minim

Usa pietonala cu prag minim pentru usi de garaj sectionale

Pragul minim de 30 mm reduce riscul accidentarii, permitand un acces in siguranta fara a fi necesara deschiderea intregii usi de garaj. Pragul usii pietonale este realizat dintr-un profil de aluminiu robust ce confera o rezistenta sporita usii.

 

Din luna iulie 2010 oferta noastra include usa pietonala cu prag de 30 mm pentru usi de garaj sectionale. Acest produs este disponibil pentru usile de garaj sectionale. Dimensiunile maxime ale usii de garaj in care poate fi incorporata aceasta usa pietonala sunt 5000 X 3000 mm

Panourile utilizate pentru usile pietonale sunt de tip rezidential cu protectie contra prinderii degetelor. La nivelul imbinarii profilelor de aluminiu ce intra in alcatuirea usilor pietonale se folosesc capace de plastic ce urmaresc forma panoului si impiedica prinderea accidentala a degetelor la acest nivel.

Balamalele intermediare de fixare a panourilor ce intra in alcatuirea usilor pietonale sunt pozitionate la nivelul profilelor usii pietonale, structura usii de garaj sectionale devenint astfel foarte solida.

La nivelul panoului superior se foloseste un profil omega de intaritura care contribuie la rigidizarea intregii structuri a usii de garaj sectionale.

Pentru informatii suplimentare cu privire la usile pietonale cu prag minim pentru usile de garaj sectionale va rugam sa ne contactati.

Leal AEG

Automatizari

Solutii simple si funcţiontle, gandite pentru a va imbunatati confortul locativ: o gama larga de sisteme pentru automatizarea portilor, garajelor, jaluzelelor, barierelor, perdelelor, roletelor si chiar a sistemelor de alarma. Toate sistemele sunt compatibile între ele; ideal ar fi montarea acestora în construcţii noi sau restructurate…

Vezi detalii…

Tahografe

Tahograful Digital este activat inainte ca autovehiculul sa fie comandat. Dupa achizitionarea autovehiculului, in termen de 14 zile, trebuie sa va prezentati la un atelier autorizat pentru a calibra si a se introduce numarul de inmatriculare in tahograful digital. VDO ofera pe langa tahograful digital un sistem complet pentru gestionarea

Vezi detalii…

LEAL A.E.G.

Va ofera o gama larga de produse precum tahografe, cronotahografe si accesorii pentru acestea, limitatoare de viteza, echipamente de protectie, sisteme de siguranta si confort, dispozitive de masurat consumul de combustibil, sisteme de evaluare diagrame, accesorii.

Vezi detalii…

 

Lasa un raspuns