Despre noi

Leal AEG este partener cu  Manolly S.R.L si  este specializata in comercializarea si instalarea usilor de garaj sectionale, usilor de garaj culisante si usilor industriale de tip sectional.

De asemenea  comercializam si instalam usi de garaj culisante, usi de garaj vitrate, usi industriale tip armonica, usi automate, usi rapide, usi antifoc, automatizari pentru usi de garaj sectionale si usi industriale sectionale, automatizari pentru porti de garaj batante, actionari electrice pentru porti culisante, bariere automate si piloni retractabili, rampe de egalizare, burduf izotermic.

Clientilor le este prezentata intreaga gama de modele din oferta, fiind indrumati in alegerea celei mai potrivite variante in functie de dorintele si necesitatile lor, tinand cont si de conditiile tehnice necesare.

Montajul se asigura de catre  echipe specializate, acestia vor asigura instalarea usilor si automatizarilor cu profesionalism. Experienta echipelor de montaj este data de executia a numeroase lucrari de complexitate variata. Logistica si personalul de care dispunem ne permit sa raspundem cu aceeasi promptitudine atat solicitarilor pentru lucrari civile uzuale cat si solicitarilor pentru lucrari industriale de anvergura.
In perioada de garantie se efectueaza verificarea periodica a instalatiilor montate.

Lasa un raspuns